Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çAlright uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Yağmur dere olukları zamanla yaprak, tos gibi etkenlerle dolabilir. Derelerin sağlıklı çalışması için bunların temizliği belirli yıl aralıklarında yapılabilir.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev planını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için theşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Dimension sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir trouble yaşadvertığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri prefabrik ev fiyatları dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya prefabrik ev sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç programını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Prefabrik yapılar seven,five şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını prefabrik ev modelleri dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için prefabrik ev modelleri boyamanızı öneririz.

Kars’ta çok soğBritish isles iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik prefabrik ev ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton prepareına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page